Dezbatere: Guvernare deschisă și date publice deschise în România, 30 septembrie

Ovidiu Voicu ovidiu.voicu la fundatia.ro
Lun Sep 22 15:43:47 UTC 2014


[mă scuzați dacă primiți mesajul pe mai multe liste :)]

 

Bună ziua,

 

Marți, 30 septembrie 2014, la Biblioteca Națională (Sala Mircea Vulcănescu), vom organiza dezbaterea Guvernare deschisă și date publice deschise. Evenimentul va avea loc începând cu ora 9:00.

 

Dezbaterea are loc cu ocazia lansării primului studiu din noua serie a Rapoartelor Societății Deschise, realizată cu sprijinul Fondului ONG. Ne dorim să avem o sesiune interactivă, și de aceea am optat pentru un panel în care să găsim patru perspective asupra subiectului:

 

Andra Bucur, reprezentanta Fundației pentru o Societate Deschisă, va prezenta concluziile studiului amintit și propunerile societății civile,

 

Radu Puchiu, Secretar de Stat la Cancelaria Primului Ministru, coordonatorul Departamentului de Servicii Online și Design, ne va vorbi despre perspectiva guvernamentală, progresele făcute și planurile de viitor,

 

Marisa MacIsaac, political officer la Ambasada Statelor Unite la București, va aduce în discuție experiența administrației americane, iar

 

Călin Rangu, membru fondator al Asociației Directorilor de Tehnologia Informațiilor și Comunicații din România – Cio Council, va adăuga viziunea profesioniștilor în IT, dar și a mediului de afaceri.

 

Dezbaterea va fi moderată de Ovidiu Voicu și va dura aproximativ două ore. Sunt așteptați să participe reprezentanți ai societății civile, ai instituțiilor publice, ai firmelor și ai ambasadelor.

 

Invitația și câteva informații despre raport sunt și pe site-ul proiectului: http://datedeschise.fundatia.ro/dezbatere-guvernare-deschisa-si-date-publice-deschise-in-romania/

 

Și, inevitabil, pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1480827968850478 

 

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Vă rugăm să confirmați participarea la eveniment până vineri, 26 septembrie, pe adresa claudia.iordache la fundatia.ro. 

 

Pentru cei interesați de subiect, amintim că în aceeași zi, în același loc, dar de la ora 14 va avea loc și întâlnirea Club OGP dedicată colaborării cu mediul de afaceri.

 

Toate bune,

Ovidiu

 

---

Ovidiu Voicu

Directorul Departamentului de Politici Publice

Fundatia pentru o Societate Deschisă Romania

www.fundatia.ro

 

-------------- partea următoare --------------
Un atașament HTML a fost eliminat   
URL: <http://lists.okfn.org/pipermail/date-deschise/attachments/20140922/712de3cd/attachment-0001.html>
-------------- partea următoare --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: Invitatie dezbatere lansare raport Guvernare deschisa.doc
Type: application/msword
Size: 100864 bytes
Desc: indisponibil(ă)
URL: <http://lists.okfn.org/pipermail/date-deschise/attachments/20140922/712de3cd/attachment-0001.doc>


Mai multe informații despre lista de discuții Date-deschise