ce sa fie in viitorul plan de actiune OGP?

Ovidiu Voicu ovidiu.voicu la fundatia.ro
Dum Ian 31 07:28:33 UTC 2016


Salut,

 

Încă o revenire la subiectul OGP. Nu va fi ultima, dar oricum e singurul subiect din ultima vreme din grup :)

 

Am ajuns la 19 idei și oarece ierarhizare:

 

http://inovarepublica.fundatia.ro/2016/01/21/consultare-ogp-2016/

 

E un moment bun să mai alocați câteva minute pentru o serie de alegeri, ca să acoperiți toate cele 19 opțiuni. Mai lăsăm sondajul deschis două zile, apoi trecem la etapa următoare, în care vrem să definim cât mai exact ce așteptări avem de la guvernanți pe fiecare din teme (doar nu vrem să îi lăsăm pe ei să aleagă calea ușoară?). Ca să putem să acoperim cât mai multe, vom avea nevoie de voluntari. Dar revin în curând cu detalii. 

 

Între timp, dacă cei ce au propus idei sunt pe aici (propunerile sunt complet anonime) și vor să se implice în dezvoltarea lor, îi rog să dea un semn.

 

Sunt oarecum mulțumit de instrument. E simplu de folosit și culege bine idei. Probabil că ierarhizarea e influențată de participarea mai intensă a grupului RED (Coaliția Resurse Educaționale Deschise - https://www.facebook.com/groups/467197926713726/), ceea ce duce „educație deschisă” pe primul loc. Dar dacă excludem acest lucru, dă o imagine destul de bună. Numărul de 108 de participanți unici cred că reflectă destul de bine dimensiunea comunității open data & open government.

 

Ovidiu

-------------- partea următoare --------------
Un atașament HTML a fost eliminat   
URL: <http://lists.okfn.org/pipermail/date-deschise/attachments/20160131/b7d8c461/attachment-0002.html>


Mai multe informații despre lista de discuții Date-deschise